Gebruiksvriendelijk

Zelfstandig aanpassingen aan je website aanbrengen, zonder enige technische kennis, is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Craft CMS. Dankzij een strakke interface, zonder veel afleidingen, en de live-preview functie staan jouw aanpassingen in luttele minuten live.

Uniek maatwerk

Geen gedoe met bestaande thema’s downloaden en eventueel aanpassen. Een Craft CMS website, dat is maatwerk. En maatwerk, dat is geeft een unieke om zo het verschil te gaan maken voor jouw doelpubliek.

Veilig & betrouwbaar

Geen enkel systeem is 100% veilig, maar volgens ons is Craft CMS wel één van de veiligste, stabiele en betrouwbare systemen op de markt. Dit dankzij de inspanningen van het bedrijf achter Craft CMS, Pixel & Tonic en de hoge kwaliteit van de Plugins.

Kleine & grote websites

Je kan Craft CMS inzetten voor kleine, middelgrote én grote websites dankzij de grote schaalbaarheid van het systeem. Sommige CMS systemen kunnen wel eens trager gaan werken bij een grotere hoeveelheid van pagina’s. Geen probleem voor Craft CMS.

Meertaligheid & multi-site

Een meertalige website kan bij sommige CMS systemen een hele klus zijn om te integreren. Bij Craft CMS is dit niet alleen standaard voorzien, maar buitengewoon goed aangepakt. Zo staat jouw meertalige website in een mum van tijd klaar.

Zoekmachine vriendelijk

Een straffe website hebben is goed. Maar deze moet natuurlijk ook opgepikt worden door de zoekmachines. Craft CMS geeft je de nodige tools om zeker te zijn dat je een goede SEO behaalt.

Plugins

Hoewel we jouw Craft CMS zoveel mogelijk op maat maken, zijn er ook allerlei zeer kwalitatieve Plugins voorhanden, veelal gebouwd door professionele agencies zoals onszelf. Zo hoeven we het wiel nu ook niet telkens opnieuw uit te vinden.

Goed gezelschap

Craft CMS is snel in populariteit aan het winnen. Zo heeft het systeem een grote internationale community en wordt het gebruikt door grote merken zoals Netflix, Adidas, IKEA, Volkswagen, ...

Digital astronaut - Services - Craft CMS

We ❤️ Craft CMS

Voorheen was WordPress het CMS dat onze voorkeur genoot vanwege de vele mogelijkheden tot maatwerk en eenvoud in gebruik in content management. Maar we moeten het toegeven; intussen zijn we ook helemaal fan van Craft CMS.

Het systeem sluit 100% aan bij onze filosofie voor de bouw van de ideale website; unieke maatwerk websites waarbij wij instaan voor het ontwerp en de ontwikkeling en jij in alle eenvoud en veiligheid de inhoud van jouw website naar believen van bewerken.

Jouw partner in Craft CMS

Dankzij onze jaren ervaring met Craft CMS, kan je bij digital astronaut terecht voor al jouw noden betreffende dit content management systeem. Van creatie en ontwerp tot het plaatsen van jouw Craft CMS website op de geschikte hosting. Maar na het online plaatsen van jouw Craft CMS website stopt het niet. Indien gewenst staan we ook in voor het onderhoud van jouw website en werken we graag samen om jou een blijvende ondersteuning te geven.

Overnames van websites gebouwd met Craft CMS

Stopt jouw huidige partner met de ondersteuning voor jouw Craft CMS website? Of is er een andere reden dat je jouw website wenst te verhuizen? Geen probleem. Dankzij onze ervaring in het bouwen van Craft CMS websites én overnemen van bestaande Craft CMS websites kunnen we jou hier ook vast en zeker van dienst zijn.

Integraties en Plugins

De combinatie van de stevige basis van jouw Craft CMS en het eventueel gebruik van bestaande Plugins dekt de noden van de meeste websites. Maar soms heb jij toch een specifieke nood die niet zo maar voor handen is. In dergelijke gevallen is het vaak noodzakelijk om een eigen Plugin of Module te gaan bouwen in Craft CMS.

Een andere situatie die tegenwoordig steeds vaker voorkomt, is dat er nood is aan een specifieke integratie met een third-party systeem. In de huidige tijd waar automatisatie alomtegenwoordig is, worden systemen constant met mekaar verbonden dankzij bijvoorbeeld een API. Wij kunnen ook jouw Craft CMS website voorzien van de nodige integraties.

Een webshop met Craft CMS?

Dankzij Craft Commerce, de e-commerce oplossing van het team achter Craft CMS, zetten we jouw professionele webshop op in no-time.

Digital astronaut - Contact us

Meer info over Craft CMS?

Is jouw interesse gewekt en wil je eens bekijken of Craft CMS een goede optie is voor jouw website? Vul dan jouw gegevens in en we contacteren jou voor een vrijblijvend gesprek.

Voor hen bouwden we al een Craft CMS website