Hoe gaan we te werk?

Elke klant, verhaal en project is verschillend. Maar toch trachten we onze aanpak steeds gelijk te houden, ongeacht de grootte van de webshop.

01. Intakegesprek

We geloven in een persoonlijke aanpak en gaan daarom steevast voor elk project van start met een goed gesprek waar we enerzijds luisteren naar wie jij bent en wat jouw verhaal en/of probleem is, en anderzijds ook onszelf voorstellen en toelichten hoe we te werk gaan.

02. Website structuur

We maken de structuur van jouw webshop op, bepalen welke pagina's en functionaliteiten er nodig zijn en maken wireframes op. Zo verkrijg je de blauwdruk van jouw webshop en weten alle partijen waar we naartoe gaan bouwen.

03. Ontwerp

Jouw webshop er visueel laten uitspringen is belangrijk. Net zoals je graag wenst dat jouw logo herkenbaar is en jouw étalage de hoofden doet draaien, is het ook wenselijk dat het aangenaam vertoeven is op jouw webshop. Daar is de visuele stijl alsook het gebruiksgemak een doorslaggevende factor. Zo zorgen we dat jouw webshop er niet enkel goed uitziet, maar ook goed werkt, altijd en op elk toestel.

04. Ontwikkeling

Dat geweldige ontwerp vertalen we naar een functionele webshop met CMS, zodat je alle inhoud op jouw website geheel zelfstandig kan beheren. Daarvoor gebruiken we veelal Craft Commerce, WooCommerce of Shopify, maar andere systemen worden niet uitgesloten. Onze front-end developers zorgen er voor dat jouw webshop op elk toestel en browser foutloos werkt.

05. Testomgeving en feedback

We voorzien een afgeschermde testomgeving waar de webshop getest kan worden, feedback verwerkt kan worden en de content aangevuld kan worden tot dat jouw webshop helemaal klaar is om online te gaan.

06. Lancering en ondersteuning

Houston, we have lift-off! Maar ook dan stopt het werk niet. Wij blijven voor jou beschikbaar, in de capaciteit die jij van ons verlangt. Geen gedoe met peperdure onderhoudsformules of bindende contracten. Wens je graag een onderhoudstraject? Dat kan! Neem je vanaf hier liever zelf het roer over en ga je aan de slag in je CMS? Ook goed! De ondersteuning nadat jouw webshop live is, bepaal jij.

Digital astronaut - Services - Craft CMS

Een webshop met Craft Commerce

Reeds enkele jaren is Craft CMS ons CMS bij uitstek en hebben we ook Craft Commerce opgenomen in ons aanbod. We houden van het feit dat het systeem perfect aansluit bij onze filosofie waar unieke, stabiele en veilige maatwerk websites en webshops centraal staan. Het systeem is enorm gebruiksvriendelijk, stabiel en veilig.

Digital astronaut - Services - WordPress

Een website met WooCommerce

Inmiddels bouwen we al tien jaar WordPress websites en WooCommerce webshops op maat. We durven dus wel stellen dat we hier intussen een stevige expertise in opgebouwd hebben. WordPress is en blijft met goede reden hét populairste CMS ter wereld en daar profiteert WooCommerce zeker en vast van mee.

Een unieke webshop op maat van jouw bedrijf

Bij digital astronaut wensen we de kwaliteit van een groot agency aan te bieden aan eerlijke prijzen zodat elk bedrijf, groot én klein, geholpen wordt. Daarom gaan we steeds, ongeacht jouw budget, voor een persoonlijke aanpak op maat. Dit zorgt ervoor dat jouw budget gaat naar de zaken die jouw webshop - en dus ook jouw organisatie - vooruit helpen.

Webshop development

De hoge eisen in kwaliteit trekken we ook door voor de ontwikkeling of development van je webshop. Een werkende webshop maken is één ding, maar een goed functionerende en gebruiksvriendelijke webshop, rekening houdende met SEO bouwen, dat is nog belangrijker. We zorgen dat jouw webshop technisch helemaal mee is, functioneert op elk scherm en de inhoud beheert wordt via een gebruiksvriendelijk CMS.

Integraties

Je hebt reeds een eigen kassasysteem en zou dat graag geïntegreerd zien met jouw nieuwe webshop? Misschien is er reeds een beschikbare integratie voor handen? Of misschien is het ontwikkelen van de integratie geheel op maat de enige oplossing. Wij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn en helpen een weldoordachte keuze te maken.

Onderhoud en ondersteuning

Een goede webshop hebben is fijn, maar net zoals alle technologie, is het ook belangrijk dat je website nadien regelmatig onderhouden wordt. Wanneer je webshop gebruik maakt van WooCommerce of Craft Commerce, dan worden er regelmatig nieuwe updates beschikbaar gesteld. Het is belangrijk dat deze updates periodiek geïnstalleerd worden, omdat ze vaak naast extra functionaliteiten ook verbeteringen in de beveiliging van je webshop bevatten.

Hosting en domeinnamen

Jouw webshop moet natuurlijk ook ergens geplaatst worden zodat deze online zichtbaar is. We bieden zelf hosting pakketten en domeinnamen aan voor een zeer economische prijs. Maar sta je hier liever zelf voor in, dan is dat evenwel geen probleem.

Voor hen bouwden we al een performante webshop

Digital astronaut - Contact us

Jouw webshop bespreken?

Is jouw interesse gewekt en wil je eens bekijken of digital astronaut een goede partner kan zijn voor de bouw van jouw webshop? Vul dan jouw gegevens in en we contacteren jou voor een vrijblijvend gesprek.