Digital astronaut - Services - Hosting

De impact van hosting voor jouw website

Wanneer we over hosting spreken, hebben we het over de fysieke systemen waar jouw website, database en bestanden op staan zodat deze beschikbaar zijn via het internet voor bezoekers. Bijgevolg heeft jouw gekozen hosting een rechtstreekse impact op de werking van jouw website.

Zo is de kwaliteit van jouw hosting vaak bepalend voor enerzijds de veiligheid van jouw website en de snelheid waarmee jouw website ingeladen wordt bij bezoekers. Een traag hosting pakket kan dus een heel erg negatief effect hebben op de snelheid van je website en bijgevolg jouw SEO-score.

Ons aanbod

Wij bieden verschillende soorten hosting pakketten, geschikt voor allerlei websites, groot en klein. Al deze pakketten bevatten volgende kenmerken:

Snelheid

De hosting infrastructuur die we gebruiken, voorziet jou van een kwalitatieve en snelle hosting ervaring. Zo laadt jouw website, zelfs zonder geavanceerde caching systemen, in no-time in en hoef je niet in te boeten op jouw SEO-score. Bovendien zitten onze data centers in Brussel, lekker dichtbij dus!

Veiligheid

Bij elk hosting pakket zijn bepaalde beveiligingen voorzien, o.a. Brute Force protection, die jouw website zo goed mogelijk te beschermen. Deze zijn extra ten opzichte van wat reeds in jouw website zelf voorzien is. Ook worden alle pakketten periodiek op malware en malafide code gecontroleerd.

Ruime opslag

De beschikbare grootte van jouw database en ruimte voor het opslaan van bestanden hangt uiteraard af van jouw gekozen oplossing. Maar elk pakket is sowieso voorzien van een rijkelijke opslagruimte voor de bijhorende prijsklasse. Zo is er op ons basispakket ruimte voldoende voor één website en meerdere subsites.

(s)FTP en SSH toegang

Voor elk pakket is het mogelijk om aangepaste toegang te voorzien aan meerdere gebruikers via (s)FTP en SSH. Zo kunnen meerdere partijen een aparte toegang hebben tot de sectie van de hosting die zij nodig hebben.

Gratis SSL

Standaard worden er verschillende gratis SSL certificaten uitgereikt voor jouw pakket via Let's Encrypt, zo laadt jouw website steeds via een beveiligde https verbinding. Uiteraard is het ook mogelijk om aangekochte, externe certificaten toe te voegen voor jouw website.

Digital astronaut - Services - Hosting

Meer informatie over hosting?

Is jouw interesse gewekt en wil je eens bekijken of digital astronaut een goede hosting partner kan zijn voor jouw website of webshop? Vul dan jouw gegevens in en we contacteren jou voor een vrijblijvend gesprek.