Populairste CMS

WordPress is met zijn 60% marktaandeel een enorm grote marge de winnaar van het gevecht der content management systemen. Het tweede populairste CMS is namelijk Shopify met zo'n 5% marktaandeel. Drupal komt bijvoorbeeld maar op plaats 6 met ongeveer 2,5%.

Gebruiksvriendelijk

Zelfstandig aanpassingen aan je website aanbrengen, zonder enige technische kennis, is zeer eenvoudig met WordPress. Dankzij onze aanpak waarbij we een "blokkendoos" van website elementen voor je ter beschikking stellen, kan je jouw website pagina's geheel naar wens opbouwen.

Mogelijkheid tot maatwerk

Je kan voor WordPress allerlei bestaande thema's aankopen en installeren op jouw website. Maar wijzelf kiezen steevast voor de aanpak waar wij jouw eigen custom thema volledig op maat gaan ontwikkelen. Zo heb jij een unieke website die jou onderscheiden kan van jouw concurrenten.

Kleine en grote websites

WordPress is geschikt voor allerlei types website, gaande van die kleine one pager tot een stevige website voor een multinational. Zo is ook de website van The White House gebouwd op WordPress. Dat is niet mis.

Meertaligheid

WordPress biedt standaard geen meertaligheid out-of-the-box aan, maar dankzij de WPML plugin voegen we deze functionaliteit in geen tijd toe. Zo is jouw Nederlandstalige website voor je het weet ook beschikbaar in het Frans, Engels, Duits, ...

Zoekmachine vriendelijk

Een straffe website hebben is goed. Maar deze moet natuurlijk ook opgepikt worden door de zoekmachines. De Yoast SEO plugin geeft je de nodige tools om zeker te zijn dat je een goede SEO behaalt.

Plugins

Hoewel we steevast geloven dat je best zo min mogelijk plugins installeert op een WordPress website, zijn het aantal plugins voor WordPress werkelijk haast ontelbaar. Wij kunnen jou helpen met de betrouwbare plugins te onderscheiden van hun minder kwalitatieve soortgenoten.

Goed gezelschap

WordPress is veruit hét populairste CMS ter wereld. Zo heeft het systeem ook een zeer uitgebreide internationale community en wordt het gebruikt door grote merken zoals Spotify, Vogue, Sony, Wired en Disney.

Digital astronaut - Services - WordPress

Dé WordPress experten

WordPress is al sedert 2016 één van onze twee go-to content management systemen, naast Craft CMS. Het CMS wordt door onze klanten als zeer gebruiksvriendelijk ervaren en kan door ons enorm gevarieerd ingezet worden.

Dankzij onze jaren ervaring met 100% op-maat WordPress websites hebben we een zeer sterke expertise opgebouwd waardoor we elk WordPress project tot een goed eind kunnen brengen. Want dat doen we het liefst; geen gedoe met bestaande WordPress thema's aanpassen, knoeien om die vervelende page builder plugin te doen werken zoals je wil, ... Neen. Gewoon zelf een kick-ass website samen steken en zorgen dat jij er alles mee kan doen wat nodig is.

Jouw partner in WordPress

Na het bouwen van talloze WordPress websites, kunnen we ondertussen wel veilig stellen dat we ware WordPress-experten zijn en we kunnen voldoen aan al jouw noden. Van creatie en ontwerp tot het plaatsen van jouw WordPress op de geschikte hosting. Maar na het online plaatsen van jouw WordPress website stopt het niet. Indien gewenst staan we ook in voor het onderhoud van jouw website en werken we graag samen om jou een blijvende ondersteuning te geven.

Overnames van websites gebouwd met WordPress

Stopt jouw huidige partner met de ondersteuning voor jouw WordPress website? Of is er een andere reden dat je jouw website wenst te verhuizen? Geen probleem. Dankzij onze ervaring in het bouwen van WordPress websites én overnemen van bestaande WordPress websites kunnen we jou hier ook vast en zeker van dienst zijn.

Integraties en Plugins

De combinatie van de basis van jouw WordPress en het eventueel gebruik van bestaande Plugins dekt de noden van de meeste websites. Maar soms heb jij toch een specifieke nood die niet zo maar voor handen is. In dergelijke gevallen is het vaak noodzakelijk om een eigen Plugin te gaan bouwen in WordPress.

Een andere situatie die tegenwoordig steeds vaker voorkomt, is dat er nood is aan een specifieke integratie met een third-party systeem. In de huidige tijd waar automatisatie alomtegenwoordig is, worden systemen constant met mekaar verbonden dankzij bijvoorbeeld een API. Wij kunnen ook jouw WordPress website voorzien van de nodige integraties.

Een webshop met WordPress?

Dankzij onze ervaring met de WooCommerce plugin, toveren we jouw WordPress website zo om tot een volwaardige en professionele webshop.

Digital astronaut - Contact us

Meer informatie over WordPress?

Is jouw interesse gewekt en wil je eens bekijken of WordPress een goede optie is voor jouw website? Vul dan jouw gegevens in en we contacteren jou voor een vrijblijvend gesprek.

Voor hen bouwden we al een WordPress website