Een ontwerp in drie stappen

01. Intakegesprek

We geloven in een persoonlijke aanpak en gaan daarom steevast voor elk project van start met een goed gesprek waar we enerzijds luisteren naar wie jij bent en wat jouw verhaal en/of probleem is, en anderzijds ook onszelf voorstellen en toelichten hoe we te werk gaan.

02. Website structuur

We maken de structuur van jouw website op, bepalen welke pagina's en functionaliteiten er nodig zijn en maken wireframes op. Zo verkrijg je de blauwdruk van jouw website en weten alle partijen waar we naartoe gaan bouwen.

03. Ontwerp en feedback

Jouw website er visueel laten uitspringen is belangrijk. Net zoals je graag wenst dat jouw logo herkenbaar is en jouw étalage de hoofden doet draaien, is het ook wenselijk dat het aangenaam vertoeven is op jouw website. Daar is de visuele stijl alsook het gebruiksgemak een doorslaggevende factor. Zo zorgen we dat jouw website er niet enkel goed uitziet, maar ook goed werkt, altijd en op elk toestel.

Waarom is een sterk webdesign van belang?

Het design van jouw website is een beetje zoals de étalage van een winkel of het interieur van een restaurant - het creëert onmiddellijk de eerste indruk bij voorbijgangers én klanten. Dat die eerste indruk goed zit, dat is van essentieel belang.

Hoe maakt een professioneel website ontwerp een website beter?

Het visuele aspect is uiteraard een belangrijke factor. Maar smaken verschillen natuurlijk. Hoe maakt een ontwerp jouw website dan sterker?

  • Jouw website sluit perfect aan op jouw (bestaande) huisstijl/branding. Zo creëeren we merkherkenning.
  • Een professioneel design wekt een betrouwbare indruk, wat op zich jouw bezoekers sneller zal overtuigen om bijvoorbeeld contact op te nemen.
  • Een doordacht ontwerp is ten goede van de structuur, gebruiksvriendelijkheid en gebruikerservaring (of user experience) van jouw website. Zo zorg je er voor dat bezoekers langer op jouw website blijven en eenvoudiger tot de juiste informatie komen.
  • Jouw website ziet er geweldig uit op elk toestel en behoudt zijn gebruiksvriendelijkheid. Zo schrik je, een steeds toenemende hoeveelheid, mobiele bezoekers niet af. Bovendien belonen zoekmachines zoals Google jouw website hiervoor met een betere SEO-score en hogere ranking.

Voor hen mochten we al een uniek ontwerp maken

Digital astronaut - Services - Design

Jouw web design bespreken?

Is jouw interesse gewekt en wil je eens bekijken of digital astronaut een goede partner kan zijn voor het ontwerp van jouw website? Vul dan jouw gegevens in en we contacteren jou voor een vrijblijvend gesprek.