Digital astronaut - Case - Payroller

De vraag van de klant

Payroller had reeds een bestaande en functionele Craft CMS website toen ze bij ons kwamen aankloppen. Echter waren ze hun huidige website ontgroeid en voldeed deze niet meer aan al hun noden.

Het grootste probleem? Een gebrek aan flexibiliteit bij de opbouw en creatie van (nieuwe) pagina's.

Showcase - Payroller - Home

Flexibele bouwblokken

De nieuwe Payroller Craft CMS website is volledig opgebouwd met op maat gemaakte en uiterst flexibele bouwblokken. Dit systeem zorgt er voor dat zij snel en eenvoudig elke pagina kunnen samenstellen en beheren naar wens. Zo hebben ze de vrijheid om zelf de inhoud en structuur van de pagina te gaan bepalen, terwijl alles 100% volgens de bepaalde huisstijl blijft ogen. De perfecte match tussen vrijheid en branding.

“Dankzij een zeer vlotte samenwerking en de nodige know-how hebben we nu een website die zeer flexibel is en al onze verwachtingen inlost.”
Stijn Lambertyn Payroller
Showcase payroller devices

Een moderne, opvallende website

Naast de flexibiliteit is er uiteraard ook aandacht besteed aan de look-and-feel van de website, alsook de functionaliteit. Deze moderne en frisse website past zich uiteraard ook aan naar verschillende toestellen zodat de gebruikerservaring ten alle tijde gegarandeerd blijft.

Het eindresultaat

Dankzij ons systeem van bouwblokken kan men bij Payroller de website nu volledig naar wens opbouwen en naar eigen hand zetten, zonder dat zij ons als web bouwer hiervoor nog nodig hebben. Daarenboven is dit systeem eindeloos uitbreidbaar met nieuwe bouwblokken naar gelang Payroller deze nodig heeft. Dewelke na ontwikkeling onmiddellijk over de gehele website beschikbaar zijn.

Let’s have a chat!

Je hebt een vraag voor ons?
Of misschien heb je een project waar we mee kunnen helpen?
Laten we dan eens een klapke doen!