Digital astronaut - Services - Websites

Websites

Een goede website die jou helpt om online te scoren begint bij een straf ontwerp, is gebruiksvriendelijk, snel en spreekt jouw doelpubliek aan. Bovendien is het een must dat deze beschikbaar is op alle toestellen en goed scoort via Google. Daarnaast is het uiteraard ook van belang dat jij de content op jouw website kan beheren via een eenvoudig CMS zoals Craft CMS of WordPress.

Meer over websites
Digital astronaut - Services - Webshops

Webshops

Een goede webshop hoort gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en altijd, overal en op elk toestel beschikbaar te zijn. Samen zoeken we de beste e-commerce oplossing voor jou: misschien een WooCommerce of Craft Commerce webshop? Of misschien toch eerder Shopify? Nood aan integratie van jouw webshop met jouw huidig kassasysteem? Ook daar bekijken we graag samen wat de opties zijn.

Meer over webshops

... en nog zoveel meer

Onze ervaring ligt, zoals onze naam het al aangeeft, vooral in het digitale. Maar dankzij onze ruime in house kennis en samenwerkingen met enkele vertrouwde partners kunnen we jou ook voorzien van een volledige full service aanpak met onder andere volgende diensten:

Geloof je ‘t niet?

Je hoeft ons niet zo maar op ons woord te geloven. Lees gerust even wat enkele tevreden kanten te zeggen hebben.

“We hebben zowel onze Webshop als onze Fuel Plan app laten ontwikkelen bij digital astronaut en zijn enorm tevreden van het resultaat en de samenwerking.”
Olivier Van Baeveghem Olivier Van Baeveghem Neapharma
“Omdat we zelf garant staan voor kwaliteit en service, hadden we nood aan een website die dit ook uitstraalt. En ik moet zeggen dat men bij digital astronaut er boenk op zat!”
Aäron Schoutteten Event Meester

Let’s have a chat!

Je hebt een vraag voor ons?
Of misschien heb je een project waar we mee kunnen helpen?
Laten we dan eens een klapke doen!