Hoe gaan we te werk?

Elke klant, verhaal en project is verschillend. Maar toch trachten we onze aanpak steeds gelijk te houden, ongeacht de grootte van de website.

01. Intakegesprek

We geloven in een persoonlijke aanpak en gaan daarom steevast voor elk project van start met een goed gesprek waar we enerzijds luisteren naar wie jij bent en wat jouw verhaal en/of probleem is, en anderzijds ook onszelf voorstellen en toelichten hoe we te werk gaan.

02. Website structuur

We maken de structuur van jouw website op, bepalen welke pagina's en functionaliteiten er nodig zijn en maken wireframes op. Zo verkrijg je de blauwdruk van jouw website en weten alle partijen waar we naartoe gaan bouwen.

03. Ontwerp

Jouw website er visueel laten uitspringen is belangrijk. Net zoals je graag wenst dat jouw logo herkenbaar is en jouw étalage de hoofden doet draaien, is het ook wenselijk dat het aangenaam vertoeven is op jouw website. Daar is de visuele stijl alsook het gebruiksgemak een doorslaggevende factor. Zo zorgen we dat jouw website er niet enkel goed uitziet, maar ook goed werkt, altijd en op elk toestel.

04. Ontwikkeling

Dat geweldige ontwerp vertalen we naar een functionele website met CMS, zodat je alle inhoud op jouw website geheel zelfstandig kan beheren. Daarvoor gebruiken we veelal Craft CMS of WordPress, maar andere systemen worden niet uitgesloten. Onze front-end developers zorgen er voor dat jouw website op elk toestel en browser foutloos werkt.

05. Testomgeving en feedback

We voorzien een afgeschermde testomgeving waar de website getest kan worden, feedback verwerkt kan worden en de content aangevuld kan worden tot dat jouw website helemaal klaar is om online te gaan.

06. Lancering en ondersteuning

Houston, we have lift-off! Maar ook dan stopt het werk niet. Wij blijven voor jou beschikbaar, in de capaciteit die jij van ons verlangt. Geen gedoe met peperdure onderhoudsformules of bindende contracten. Wens je graag een onderhoudstraject? Dat kan! Neem je vanaf hier liever zelf het roer over en ga je aan de slag in je CMS? Ook goed! De ondersteuning nadat jouw website live is, bepaal jij.

Digital astronaut - Services - Craft CMS

Een website met Craft CMS

Reeds enkele jaren is Craft CMS ons content management systeem bij uitstek. We houden van het feit dat het systeem perfect aansluit bij onze filosofie waar unieke, stabiele en veilige maatwerk websites centraal staan. Het systeem is enorm gebruiksvriendelijk, stabiel en veilig.

Digital astronaut - Services - WordPress

Een website met WordPress

Inmiddels bouwen we al tien jaar WordPress websites op maat. We durven dus wel stellen dat we hier intussen een stevige expertise in opgebouwd hebben. WordPress is en blijft met goede reden hét populairste CMS ter wereld. De gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit die het systeem geeft, blijft vandaag ook nog altijd top.

Een unieke website op maat van jouw bedrijf

Bij digital astronaut wensen we de kwaliteit van een groot agency aan te bieden aan eerlijke prijzen zodat elk bedrijf, groot én klein, geholpen wordt. Daarom gaan we steeds, ongeacht jouw budget, voor een persoonlijke aanpak op maat. Dit zorgt ervoor dat jouw budget gaat naar de zaken die jouw website - en dus ook jouw organisatie - vooruit helpen.

Structuur en design

Elke organisatie en elk bedrijf is anders. Zo ook bekijken we het design van elke website vanaf nul. Uiteraard houden we rekening met bepaalde best practices en zijn er bepaalde zaken, soms sector gebonden, die frequent terugkomen. Toch is het belangrijk om te begrijpen dat jouw website ook effectief dat moet zijn, jouw website en niet de zoveelste kopie die als twee druppels water lijkt op die van anderen in jouw sector. De combinatie van beiden, de best practices én jouw verhaal en stijl, vormen de DNA van jouw website design.

Website development

De hoge eisen in kwaliteit trekken we ook door voor de ontwikkeling of development van je website. Een werkende website maken is één ding, maar een goed functionerende en gebruiksvriendelijke website, rekening houdende met SEO bouwen, dat is nog belangrijker. We zorgen dat jouw website technisch helemaal mee is, functioneert op elk scherm en de inhoud beheert wordt via een gebruiksvriendelijk CMS.

Onderhoud en ondersteuning

Een goede website hebben is fijn, maar net zoals alle technologie, is het ook belangrijk dat je website nadien regelmatig onderhouden wordt. Wanneer je website gebruik maakt van een CMS (bv. Craft CMS of WordPress), dan worden er regelmatig nieuwe updates beschikbaar gesteld. Het is belangrijk dat deze updates periodiek geïnstalleerd worden, omdat ze vaak naast extra functionaliteiten ook verbeteringen in de beveiliging van je website bevatten.

Overname bestaande website

Stopt jouw huidige partner met de ondersteuning van jouw bestaande website? Of is er een andere reden waarom je jouw website wenst te verhuizen? Geen probleem. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we jou vast en zeker verder helpen om jouw website niet enkel over te nemen, maar ook nieuw leven in te blazen.

Hosting en domeinnamen

Jouw website moet natuurlijk ook ergens geplaatst worden zodat deze online zichtbaar is. We bieden zelf hosting pakketten en domeinnamen aan voor een zeer economische prijs. Maar sta je hier liever zelf voor in, dan is dat evenwel geen probleem.

Voor hen bouwden we al een kick-ass website

Digital astronaut - Contact us

Jouw project bespreken?

Is jouw interesse gewekt en wil je eens bekijken of digital astronaut een goede partner kan zijn voor de bouw van jouw website? Vul dan jouw gegevens in en we contacteren jou voor een vrijblijvend gesprek.