Het proces

Transparantie en helderheid in onze communicatie met onze klanten is voor ons van groot belang. Daarom gaan we voor een eenvoudige en duidelijke aanpak bij elk project.

01. Kennismakingsgesprek

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek stellen we onszelf en onze werking voor en luisteren naar jouw verhaal en noden.

02. Beknopte analyse

Als die eerste kennismaking vlot verlopen is, gaan we aan de slag om een eerste beknopte analyse uit te voeren van de opdracht.

03. Budget & timing

Aan de hand van die analyse stellen we een budget op en bepalen we de tijdslijn voor het project.

04. Uitvoering & feedback

Na goedkeuring kunnen we aan de slag met de uitvoering van het project. We voorzien regelmatig mogelijkheden tot review en feedback.

05. Oplevering & opvolging

Eens het project opgeleverd is, blijven we naar gelang de noden beschikbaar voor verdere opvolging.

Kernwaarden

Tijdens onze gehele samenwerking streven we ernaar om steeds te werken volgens onze drie kernwaarden.

Maatwerk

Omdat we geloven dat elk bedrijf of organisatie uniek is, geloven we sterk in een aanpak op maat van jouw bedrijf of organisatie. Dit trekken we door voor elke (web) project dat we uitvoeren.

Kwaliteit zonder discriminatie

Doorheen de jaren hebben we een sterke ervaring opgebouwd die we aanwenden om kwalitatief werk af te leveren tegen betaalbare prijzen ongeacht de grootte van jouw bedrijf of organisatie.

Transparantie

Communicatie en transparantie leidt tot een betere verstandhouding tussen onszelf en onze klanten. Dat geloven we echt en bijgevolg doen we ons uiterste best om tijdig en menselijk te communiceren.