Gebruiksvriendelijk

Zelfstandig aanpassingen aan je webshop aanbrengen, zonder enige technische kennis, is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Craft Commerce. Dankzij een strakke interface, zonder veel afleidingen, en de live-preview functie staan jouw producten in luttele minuten live.

Uniek maatwerk

Dankzij systemen zoals Shopify, WooCommerce, ... kan je snel een webshop opzetten op basis van een kant-en-klaar thema. Met een Craft Commerce webshop kies je voor maatwerk. En dat is een keuze voor schaalbaarheid, flexibiliteit en de combinatie van content en commerce.

Veilig & betrouwbaar

Beveiliging en betrouwbaarheid zijn twee termen die synoniem zijn voor een goede en betrouwbare webshop. Veiligheid is dan ook iets waar het team achter Craft Commerce en Craft CMS heel veel aandacht aan besteed dankzij o.a. regelmatige controles van het systeem door zowel interne medewerkers als externe professionele diensten.

De stevigere webshop

Wij opteren om Craft Commerce vooral in te zetten voor de al wat stevigere en bewezen webshop en niet voor jouw eerste stappen in de e-commerce wereld. De licentie van $999 en nood aan maatwerk zorgen voor een wat hoger prijskaartje dan bijvoorbeeld Shopify of WooCommerce. Maar de stabiliteit, flexibiliteit en schaalbaarheid zijn de investering zeker waard voor de bewezen webshop.

Meertaligheid

Een meertalige webshop kan bij sommige CMS systemen een hele klus zijn om te integreren. Bij Craft Commerce is dit niet alleen standaard voorzien, maar buitengewoon goed aangepakt. Zo staat jouw meertalige webshop in een mum van tijd klaar.

Zoekmachine vriendelijk

Een straffe webshop hebben is goed. Maar deze moet natuurlijk ook opgepikt worden door de zoekmachines. Craft Commerce geeft je de nodige tools om zeker te zijn dat je een goede SEO behaalt.

Digital astronaut - Services - Craft CMS

Bouw je eigen shop

Waar je bij vele andere systemen eerder een 'renovatie' hebt van een standaard webshop, kan je bij Craft Commerce je webshop echt 100% geheel op maat laten bouwen. Zo kan jouw webshop helemaal op basis van het verhaal van jouw bedrijf aangepast worden.

Jouw partner in Craft Commerce en Craft CMS

Dankzij onze jaren ervaring met Craft CMS en Craft Commerce, kan je bij digital astronaut terecht voor al jouw noden betreffende dit content management systeem. Van creatie en ontwerp tot het plaatsen van jouw Craft CMS webshop op de geschikte hosting. Maar na het online plaatsen van jouw Craft CMS webshop stopt het niet. Indien gewenst staan we ook in voor het onderhoud van jouw webshop en werken we graag samen om jou een blijvende ondersteuning te geven.

Craft Commerce of Shopify

Hoewel Craft Commerce en Shopify beiden e-commerce platformen zijn waar je jouw eigen webshop op kan bouwen, zijn ze compleet verschillend. Shopify is aan te raden voor jouw eerste, bescheiden, stappen in de wereld van e-commerce. Dankzij hun specialisatie in e-commerce en low-cost instap licenties ben je in geen tijd vertrokken met jouw basis webshop. Maar wil je toch een webshop met wat meer functionaliteit en maatwerk, dan kijk je mogelijk al gauw aan tegen een licentie van $2.000 per maand en vrij complex maatwerk.

Met Craft Commerce kan je jouw webshop toch net dat niveau hoger tillen. Shopify raden we dan ook eerder aan voor beginnende webshops.

Craft Commerce of WooCommerce

De verschillen tussen Craft Commerce en WordPress zijn een pak subtieler, maar desniettemin toch relevant. Zo moet je bij Craft Commerce alvast rekening houden met de nodige licenties van Craft CMS ($299) en Craft Commerce ($999), terwijl je WordPress en WooCommerce beiden geheel gratis kan downloaden en installeren. Maar naast de prijs, moet je natuurlijk ook rekening houden met de stabiliteit en veiligheid van jouw webshop en daar scoort Craft Commerce wel opnieuw beter dan WooCommerce. Kortom; het prijskaartje is initieel misschien iets hoger, maar jouw webshop zal veiliger en stabieler zijn en daarom mogelijk een langere levensduur hebben.

Voor een professionele, veilige en stabiele webshop met een lange levensduur zouden we steeds Craft Commerce aanraden. Moet je toch ook rekening houden met je budget en is de iets minder goede schaalbaarheid en veiligheid een iets minder grote zorg, dan is WooCommerce misschien de geschikte oplossing voor je.

Gebouwd op Craft Commerce

Ontdek Craft CMS, het content management systeem achter Craft Commerce.

Digital astronaut - Contact us

Meer info over Craft Commerce?

Is jouw interesse gewekt en wil je eens bekijken of Craft Commerce een goede optie is voor jouw webshop? Vul dan jouw gegevens in en we contacteren jou voor een vrijblijvend gesprek.

Voor hen bouwden we al een Craft CMS website