Digital astronaut - Bad vs Good photo

Professionele fotografie

Een professionele website, daar plaats je best ook professionele foto's op, want één amateuristische foto kan de geloofwaardigheid van de volledige webpagina om zeep helpen. Dit terwijl een kwalitatieve en professionele foto op diezelfde plaats, jouw boodschap net extra kracht kan geven.

Stockfoto's

Er zijn verschillende online databanken waar je al-dan-niet tegen betaling foto's kan downloaden voor allerlei thema's en dewelke je nadien 100% legaal op jouw website mag plaatsen. Heb je zelf geen foto's voorhanden of is het niet evident om deze te voorzien, dan kan dit een handige oplossing zijn om je website van enkele beelden te voorzien. Maar ook hier blijft het van groot belang om voor kwalitatieve en geloofwaardige beelden te gaan.

Geloofwaardigheid

Kwaliteitsvolle stockfoto's bieden op een eenvoudige wijze gauw soelaas om jouw website te voorzien van beelden. Maar soms kan dit net een omgekeerd effect hebben. Stel je maar de typische "call center dame" voor bij de contactpagina. Vaak herken je aan het beeld alleen al dat het om een typische stock image gaat en geen authentieke foto. Of erger nog; je weet dat je dezelfde dame al nog op andere websites gezien hebt. Oeps.

Als je nou in diezelfde situatie authentieke foto's voorziet, dan verhoogt dit net je geloofwaardigheid.

Productfotografie

Top! Je hebt een webshop. Maar heb je ook wel kwaliteitsvolle foto's van jouw producten? Want foto's zijn vaak doorslaggevend voor de gebruiker om net wel of niet tot een aankoop over te gaan. Daar bespaar je dus best niet op.


Nood aan kwalitatieve foto's?

Aarzel dan niet en contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.