Slicing & frontend

Een eigen of extern aangeleverd ontwerp pixel-perfect moeiteloos vertalen naar een kick-ass responsive frontend, daar zijn we echte helden in. Enkel een desktop design beschikbaar? Geen probleem, wij passen dit moeiteloos aan voor mobiel, tablet, ...

Pixel-perfect?

Oké, oké. Pixel-perfect bestaat vandaag de dag inderdaad niet echt meer. Maar dat wil niet zeggen dat je als developer het design naast je neer mag leggen wanneer je dat wenst. De woorden "het lijkt er ongeveer op" zal je bij onze developers nooit horen. Wij zetten een webdesign feilloos om naar een functionele website.

SEO & Accessibility

Bij alle code die we schrijven, trachten we steeds zo goed mogelijk de best practices qua SEO en accessibility in acht te nemen. Zo hebben we reeds verschillende projecten moeten opleveren die onderworpen zijn aan externe SEO en WCAG audits.

CMS

Standaard voorzien we elke website die we bouwen van een CMS, meestal Craft CMS of WordPress, zo kan jij zelfstandig alle inhoud van de website gaan aanpassen.

Custom development

Nood aan echte op-maat ontwikkeling? Ook hier kunnen we jou vast en zeker helpen. Of het nu frontend of backend development is, een kleine functionaliteit of widget voor jouw bestaand project, of een gehele community website.

API integraties

Nood aan een API integratie en er is geen plugin voorhanden? Wij kunnen jou vast en zeker behelpen met een zelf-geschreven integratie.

E-mail templates

Wij kunnen ook jouw e-mail templates bouwen voor jouw nieuwsbrieven, mailings, etc. Al dan niet met een integratie in MailChimp, ...

Technologieën

De technologieën die we vrijwel dagdagelijks hanteren zijn (o.a.) HTML, CSS, JavaScript (vanilla/jQuery), PHP, Craft CMS, WordPress, Laravel, ...

Digital astronaut - Services - Development

Nood aan webdevelopment?

Is jouw interesse gewekt en wil je eens bekijken of digital astronaut een goede partner kan zijn voor jouw development noden? Vul dan jouw gegevens in en we contacteren jou voor een vrijblijvend gesprek.