Visitekaartjes

Het lijkt misschien een passé iets, maar visitekaartjes zijn vandaag nog altijd een onmisbaar element voor de promotie van jouw bedrijf. Vaak vragen de mensen zelf nogal gauw al eens "mag ik een visitekaartje van je?" of is het uitermate handig dat je gauw iets kan fysiek afgeven waar alle relevante bedrijfsgegevens op staan.

Flyers & folders

Flyers en folders zijn nog steeds een doeltreffende manier om lokaal reclame te maken voor jouw bedrijf, organisatie of evenement. Er is ruimte om je boodschap in het oog te laten springen en essentiële informatie mee te geven. Misschien zelfs met een QR-code die linkt naar jouw website?

Brochures, bedrijfscatalogi, ... 

Het verdelen van brochures en bedrijfscatalogi om jouw producten en diensten toe te lichten aan jouw doelgroep is tevens ook een efficiënt marketingmiddel. Je kan er een pak informatie in kwijt, giet het volledig in jouw visuele identiteit en kan er mee opvallen.

Prijslijsten, briefhoofden, ...

Hoewel we allen steeds meer online leven, is er toch voor vele bedrijven en organisaties toch nog steeds een dagelijkse nood aan praktische offline middelen zoals bijvoorbeeld prijslijsten, menu's, briefhoofden, enveloppes, ... 

Belettering, spandoeken, reclamepanelen, ...

Vaak kan het nog interessant en zelfs noodzakelijk zijn om ook in het straatbeeld op te vallen. Denk maar aan belettering van je bedrijfswagen(s) en spandoeken of reclamepanelen voor op evenementen, werven, ...


Interesse in ons grafisch werk?

Aarzel dan niet en contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.