Digital astronaut - Oudenaarde

Professionele websitebouwers in hartje Vlaamse Ardennen

Dat jouw bedrijf of organisatie nood heeft aan een website, dat is evident. Maar waarom zou je jouw website laten bouwen door lokale professionals? Is dat wel nodig, of kan je bijvoorbeeld niet zelf aan de slag met één of andere site builder? Er zijn vele redenen waarom je misschien toch een lokaal, professioneel team zoals digital astronaut zou kunnen overwegen:

6 redenen om jouw website door een professioneel web team uit de Vlaamse Ardennen te laten bouwen

  • Wij bouwen niet zomaar een website, maar denken ook oplossingsgericht met je mee en geven advies om tot het beste resultaat te komen.
  • Een professioneel gebouwde website zal altijd iets functioneren dan ééntje die "van de band" gerold is met een hogere gebruiksvriendelijkheid, betere SEO, meer mogelijkheden in functionaliteiten, etc. Wat telkens de gebruikservaring ten goede komt.
  • Alle onze websites worden steeds op maat gebouwd van jouw bedrijf/organisatie en matchen dus perfect met jouw digitale uitstraling, wat jouw geloofwaardigheid en merkbeleving ten goede komt. En dat vertaald zich dan weer in meer conversie.
  • In de meeste gevallen integreren we een gekend CMS zoals Craft CMS of WordPress in jouw website, zodat je alle inhoud zo eenvoudig mogelijk zelf kan beheren, zonder de onnodige frustraties van site builder systemen met een interface waar geen kat nog wijs uit raakt.
  • Een straf web team kan jou zelfs tijd en geld besparen, door onze kennis efficiënt in te zetten zodat jij het maximale uit jouw budget kan halen en je jouw focus kan houden op jouw eigen activiteiten.
  • Je hebt een lokaal team van professionals die steeds bereikbaar is en snel kan ingrijpen wanneer nodig. Zo kan jij jou focussen op wat jij graag doet.

Waarom jouw vertrouwen aan digital astronaut schenken?

Waarom zou je jouw vertrouwen aan ons schenken? Wat maakt ons een goede partner voor jouw digitale beleving? We geven jou kort drie relevante redenen:

Prijs / kwaliteit

Wij bieden al onze klanten, ongeacht hoe groot of hoe klein het bedrijf of de organisatie is, een kwaliteit aan die je vaker bij de grotere agencies aantreft aan. Maar dat doen we wel aan betaalbare prijzen door de flexibiliteit van een kleiner team en zo met minder overhead werken.

WYSIWYG

De WYSIWYG ("What You See Is What You Get") is hier niet enkel de text editor in jouw CMS, maar ook een echte aanpak. Jij praat rechtstreeks met de mensen die jouw website ontwerpen en ontwikkelen. Geen aparte account manager die jouw vragen en opmerkingen papegaait naar de designer of developer.

Transparantie

Websites zijn soms complexe materie, maar onze samenwerking hoeft dat niet te zijn. We trachten onze werking ten allen tijde zo transparant mogelijk te houden door in mensentaal te praten, eerlijke budgetten op te stellen en snel en eerlijk te communiceren.

Geloof je ‘t niet?

Je hoeft ons niet zo maar op ons woord te nemen. Maar lees gerust even wat enkele tevreden kanten te zeggen hebben.

“Digital Astronaut staat altijd klaar voor suggesties en/of aanpassingen. Ook het ontwerpen van een logo, icoon of andere visuals worden perfect uitgewerkt.”
Mieke Camerlinckx De Craene Technics
“Wij werken al jaren samen met Digital Astronaut en alle websites die we de voorbije jaren gebouwd én gerund hebben staan er nog steeds. Tevreden klanten, tevreden partners.”
Jan Verhelst Jan Verhelst Lobkey Monster
“Omdat we zelf garant staan voor kwaliteit en service, hadden we nood aan een website die dit ook uitstraalt. En ik moet zeggen dat men bij digital astronaut er boenk op zat!”
Aäron Schoutteten Event Meester
“Al jaren de vaste partner voor onze WordPress websites. Vlotte communicatie, steeds paraat om last-minute wijzigingen door te voeren en tegelijk ons ook te adviseren over de beste aanpak.”
Femke De Cremer Energent
“Na enkele jaren samen te werken kan ik alleen met vol lof praten over Digital Astronaut. Steeds betrouwbaar, altijd meedenkend en immer bereid om het beste te geven!”
Olivier Van Baeveghem Olivier Van Baeveghem Neapharma
“Ik heb nu sinds enkele jaren een heel fijne en betrouwbare samenwerking met Digital Astronaut. Ze gaan geduldig om met mijn verzoeken/aanpassingen en ik ontvang steeds snel antwoord op mijn vragen.”
Charline Vanderweeen Charline Vé
“Heel tevreden over onze samenwerking met Digital Astronaut. Betrouwbaar advies, correcte afspraken en er wordt meegedacht om een antwoord te bieden op je noden.”
Sarah Decombel Autodelen.net

Zij gingen jou al voor ...

Let’s have a chat!

Je hebt een vraag voor ons?
Of misschien heb je een project waar we mee kunnen helpen?
Laten we dan eens een klapke doen!

Digital astronaut - Services - Craft CMS

Jouw website met Craft CMS

Reeds enkele jaren is Craft CMS ons content management systeem bij uitstek. We houden van het feit dat het systeem perfect aansluit bij onze filosofie waar unieke, stabiele en veilige maatwerk websites centraal staan. Het systeem is enorm gebruiksvriendelijk, stabiel en veilig.

Digital astronaut - Services - WordPress

Jouw website met WordPress

Inmiddels bouwen we al tien jaar WordPress websites op maat. We durven dus wel stellen dat we hier intussen een stevige expertise in opgebouwd hebben. WordPress is en blijft met goede reden hét populairste CMS ter wereld. De gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit die het systeem geeft, blijft vandaag ook nog altijd top.


Hoe gaan we te werk?

Elke klant, verhaal en project is verschillend. Maar toch trachten we onze aanpak steeds gelijk te houden, ongeacht de grootte van de website.

1. Intakegesprek

We geloven in een persoonlijke aanpak en gaan daarom steevast voor elk project van start met een goed gesprek waar we enerzijds luisteren naar wie jij bent en wat jouw verhaal en/of probleem is, en anderzijds ook onszelf voorstellen en toelichten hoe we te werk gaan.

2. Website structuur

We maken de structuur van jouw website op, bepalen welke pagina's en functionaliteiten er nodig zijn en maken wireframes op. Zo verkrijg je de blauwdruk van jouw website en weten alle partijen waar we naartoe gaan bouwen.

3. Ontwerp

Jouw website er visueel laten uitspringen is belangrijk. Net zoals je graag wenst dat jouw logo herkenbaar is en jouw étalage de hoofden doet draaien, is het ook wenselijk dat het aangenaam vertoeven is op jouw website. Daar is de visuele stijl alsook het gebruiksgemak een doorslaggevende factor. Zo zorgen we dat jouw website er niet enkel goed uitziet, maar ook goed werkt, altijd en op elk toestel.

4. Ontwikkeling

Dat geweldige ontwerp vertalen we naar een functionele website met CMS, zodat je alle inhoud op jouw website geheel zelfstandig kan beheren. Daarvoor gebruiken we veelal Craft CMS of WordPress, maar andere systemen worden niet uitgesloten. Onze front-end developers zorgen er voor dat jouw website op elk toestel en browser foutloos werkt.

5. Lancering en ondersteuning

Houston, we have lift-off! Maar ook dan stopt het werk niet. Wij blijven voor jou beschikbaar, in de capaciteit die jij van ons verlangt. Geen gedoe met peperdure onderhoudsformules of bindende contracten. Wens je graag een onderhoudstraject? Dat kan! Neem je vanaf hier liever zelf het roer over en ga je aan de slag in je CMS? Ook goed! De ondersteuning nadat jouw website live is, bepaal jij.

Digital astronaut - Contact us

Jouw project bespreken?

Is jouw interesse gewekt en wil je eens bekijken of digital astronaut een goede partner kan zijn voor de bouw van jouw website? Vul dan jouw gegevens in en we contacteren jou voor een vrijblijvend gesprek.


Onze thuisbasis

Onze uitvalsbasis vind je in Oudenaarde, hartje Vlaamse Ardennen. Maar onze klanten, die vind je overal. Onderstaand tref je enkele van de regio's aan waar we actief zijn. Staat jouw regio er niet bij? Geen paniek! Uiteraard veroveren we ook graag jouw stad of gemeente!