Gebruiksvriendelijk

Zelfstandig aanpassingen aan je webshop aanbrengen, zonder enige technische kennis, is zeer eenvoudig met WooCommerce. Dankzij onze aanpak waarbij we een "blokkendoos" van website elementen voor je ter beschikking stellen, kan je jouw webshop pagina's geheel naar wens opbouwen.

Mogelijkheid tot maatwerk

Je kan voor WooCommerce allerlei bestaande thema's aankopen en installeren op jouw website. Maar wijzelf kiezen steevast voor de aanpak waar wij jouw eigen custom thema op maat gaan ontwikkelen. Zo heb jij een unieke webshop die jou onderscheiden kan van jouw concurrenten.

Kleine en grote webshops

WooCommerce is geschikt voor webshops van zowat elke grootorde, gaande van die kleine webshop met slechts een tiental producten tot een stevige webshop met honderden producten.

Meertaligheid

WordPress en WooCommerce bieden standaard geen meertaligheid out-of-the-box aan, maar dankzij de WPML plugin voegen we deze functionaliteit in geen tijd toe. Zo is jouw Nederlandstalige webshop voor je het weet ook beschikbaar in het Frans, Engels, Duits, ...

Zoekmachine vriendelijk

Een straffe website hebben is goed. Maar deze moet natuurlijk ook opgepikt worden door de zoekmachines. De Yoast SEO plugin geeft je de nodige tools om zeker te zijn dat je een goede SEO behaalt.

Digital astronaut - Services - WordPress

Een WooCommerce op maat

Ondanks dat je vertrekt met een plugin die webshop functionaliteiten toevoegt aan jouw WordPress website en ook steeds zal vertrekken van een bestaande basis layout, kunnen we jouw webshop wel volledig gaan personaliseren en op maat gaan bouwen zodat deze bij jouw bedrijf en verhaal past. En net zoals bij WordPress trachten we hier zo veel mogelijk weg te blijven van page builder plugins die de werking van jouw webshop mogelijk gaan verstoren.

Jouw partner in WooCommerce

Na het bouwen van talloze WooCommerce en WordPress websites, kunnen we ondertussen wel veilig stellen dat we ware WordPress-experten zijn en we kunnen voldoen aan al jouw noden. Van creatie en ontwerp tot het plaatsen van jouw WooCommerce op de geschikte hosting. Maar na het online plaatsen van jouw WooCommerce webshop stopt het niet. Indien gewenst staan we ook in voor het onderhoud van jouw webshop en werken we graag samen om jou een blijvende ondersteuning te geven.

WooCommerce of Shopify

Hoewel WooCommerce en Shopify beiden e-commerce platformen zijn waar je jouw eigen webshop op kan bouwen, zijn ze compleet verschillend. Shopify is aan te raden voor jouw eerste, bescheiden, stappen in de wereld van e-commerce. Dankzij hun specialisatie in e-commerce en low-cost instap licenties ben je in geen tijd vertrokken met jouw basis webshop. Maar wil je toch een webshop met wat meer functionaliteit en maatwerk, dan kijk je mogelijk al gauw aan tegen een licentie van $2.000 per maand en vrij complex maatwerk.

Met WooCommerce kan je jouw webshop toch net dat niveau hoger tillen. Shopify raden we dan ook eerder aan voor beginnende webshops.

Gebouwd op WordPress

Ontdek WordPress, het content management systeem waar de WooCommerce plugin op gebouwd is.

Digital astronaut - Contact us

Meer info over WooCommerce?

Is jouw interesse gewekt en wil je eens bekijken of WooCommerce een goede optie is voor jouw webshop? Vul dan jouw gegevens in en we contacteren jou voor een vrijblijvend gesprek.

Voor hen bouwden we al een WooCommerce webshop