Waar kunnen wij jou mee helpen?

Bij digital astronaut leven we digitaal. Zo kunnen we jouw verhaal combineren met onze digitale expertise om zo een oplossing te bieden voor alle uitdagingen waar jij en jouw onderneming vandaag voor staan.

Geloof je ‘t niet?

Je hoeft ons niet zo maar op ons woord te geloven. Lees gerust even wat enkele tevreden kanten te zeggen hebben.

“Na enkele jaren samen te werken kan ik alleen met vol lof praten over Digital Astronaut. Steeds betrouwbaar, altijd meedenkend en immer bereid om het beste te geven!”
Olivier Van Baeveghem Olivier Van Baeveghem Neapharma
“Wij werken al jaren samen met Digital Astronaut en alle websites die we de voorbije jaren gebouwd én gerund hebben staan er nog steeds. Tevreden klanten, tevreden partners.”
Jan Verhelst Jan Verhelst Lobkey Monster
“Digital Astronaut staat altijd klaar voor suggesties en/of aanpassingen. Ook het ontwerpen van een logo, icoon of andere visuals worden perfect uitgewerkt.”
Mieke Camerlinckx De Craene Technics
“Heel tevreden over onze samenwerking met Digital Astronaut. Betrouwbaar advies, correcte afspraken en er wordt meegedacht om een antwoord te bieden op je noden.”
Sarah Decombel Autodelen.net
“Ik heb nu sinds enkele jaren een heel fijne en betrouwbare samenwerking met Digital Astronaut. Ze gaan geduldig om met mijn verzoeken/aanpassingen en ik ontvang steeds snel antwoord op mijn vragen.”
Charline Vanderweeen Charline Vé
“Zowel bij de creatie van de website als bij de verdere ondersteuning, werd er enorm goed geluisterd naar onze wensen en snel gereageerd bij nodige aanpassingen. Uitzonderlijk tevreden met het resultaat en de verdere service!”
Mathieu Santy MASTR
“Al jaren de vaste partner voor onze WordPress websites. Vlotte communicatie, steeds paraat om last-minute wijzigingen door te voeren en tegelijk ons ook te adviseren over de beste aanpak.”
Femke De Cremer Energent
“Telkens weer fijn samenwerken met Digital Astronaut. Er is duidelijke en open communicatie over projecten. Mét super resultaten!”
Yenka Oplinus Project Oplinus

Let’s have a chat!

Je hebt een vraag voor ons?
Of misschien heb je een project waar we mee kunnen helpen?
Laten we dan eens een klapke doen!