Waarom is blijvende ondersteuning belangrijk?

Jouw website of webshop staat online. Yes! Maar daar stopt het vaak niet. Want zelfs de best gebouwde website, kan na een tijdje minder goed gaan functioneren. Logisch ook, want technologieën blijven evolueren en er komen constant nieuwe updates uit voor jouw CMS en plugins. Daarom zijn wij ook na oplevering van een project blijvend beschikbaar voor jou en jouw website verder te ondersteunen.

Wat bedoelen we met "ondersteuning"?

Als we over ondersteuning spreken, hebben we het veelal over twee zaken:

  • Enerzijds is er het technisch onderhoud van jouw website waar we zorgen dat jouw website goed blijft functioneren. Dit doen we vooral door regelmatig de beschikbare updates van jouw CMS en plugins te installeren. Jouw website periodiek te controleren op malware en zo goed mogelijk te beschermen tegen dreigingen van buitenaf. Dit doen we aan de hand van een onderhoudstraject op maat.
  • Anderzijds is er de snelle en vlotte (na)service waar we garant voor staan. Doorgaans beantwoorden we alle binnenkomende vragen binnen de 24 uur. Voor echt dringende zaken - bijvoorbeeld problemen met jouw website - zijn we meestal nog sneller beschikbaar. Daarnaast nemen we kleinere gevraagde updates aan jouw website meestal binnen 7 dagen op. Grotere updates worden binnen de 30 dagen ingepland.

Meer info over ons onderhoudstraject en (na)service vind je hier onder.

Digital astronaut - Maintenance

Onderhoudstraject op maat

Zoals steeds vertrekken wij van uit jouw vraag en noden. Bij de bouw van een nieuwe website of webshop, stellen we steeds een onderhoudstraject op maat van jouw project voor. Wens je daar op in te gaan, dan voorzien wij alles zodat jij jou geen zorgen hoeft te maken over de vlotte werking van jouw website:

  • Regelmatig installeren van CMS en plugin updates
  • Dagelijkse back-ups van de bestanden en database
  • Maandelijkse check-up van de website
  • Periodieke malware-scan en passieve monitoring
  • Financiële gemoedsrust
Digital astronaut - Service & support

Onze (na)service

De bouw van jouw website of webshop is, wat ons betreft, slechts de start van een aangename samenwerking. Daarom blijven we ook na de oplevering van jouw project beschikbaar voor al jouw toekomstige vragen en noden. Misschien zit je na enkele maanden met een vraag voor een nieuwe feature voor op je website? Misschien wens je een bestaande pagina verder uit te breiden, maar ontbreek je daar toch enkele content blokken voor? 

Wij helpen je steeds zo snel mogelijk verder. We geven jou ook telkens per gevraagde update een inschatting van het budget mee. Geen gedoe met vaste contracten waar je vooraf een bepaalde som dient neer te tellen voor updates die je al-dan-niet vraagt uit te voeren. Kleinere updates kunnen we vaak binnen de 7 dagen na je akkoord uitvoeren. Bij grotere updates is dit veelal binnen de 30 dagen.

Digital astronaut - Contact us

Ondersteuning voor jouw website nodig?

Is jouw interesse gewekt en wil je eens bekijken of digital astronaut een goede partner kan zijn voor het onderhoud van jouw website? Vul dan jouw gegevens in en we contacteren jou voor een vrijblijvend gesprek.