Project feralgroup thumb
Project feralgroup screens

De vraag

Feral Group kwam bij ons aankloppen met een probleem typerend voor vele kmo’s: ze verloren heel veel tijd aan administratieve taken die ze liever zouden spenderen aan het werk dat ze wel graag doen.

Vooral prijsberekeningen opstellen op basis van opmetingen en voorkeuren was een tijdrovende taak. Het automatiseren van deze taken zou een grote besparing van tijd en geld betekenen.

Project feralgroup image 1
Project feralgroup image 2
Project feralgroup image 3
Project feralgroup image 6
Project feralgroup image 4
Project feralgroup image 5

Het eindresultaat

We hielpen met het bouwen van een tool geheel op maat van Feral Group die twee functies had: enerzijds is er de configurator die een vervanging is van het manueel berekenen door werknemers. Met deze configurator kunnen zelfs leken eenvoudig hun afmetingen en voorkeuren ingeven om tot een prijsinschatting met preview van het eindresultaat te komen. Nadien genereert het systeem automatisch een offerte in PDF.

Het tweede onderdeel is een systeem waar werknemers en verdelers van Feral Group zich kunnen aanmelden en een beheermodule voor Feral Group om deze accounts te beheren. Nadien is er ook een publieke versie van het systeem voorzien op de website.

Let’s have a chat!

Je hebt een vraag voor ons?
Of misschien heb je een project waar we mee kunnen helpen?
Laten we dan eens een klapke doen!